طرز تهیه پنکیک به روش ساده 7 تیکه

طرز تهیه پنکیک


مواد لازم:

آرد                         1 پیمانه سرصاف

تخم مرغ                  1 عدد

شیر                        سه چهارم پیمانه

ب پ                      3tsp 

شکر                       1tsp 

نمک                       ½  tsp

مارگارین آب شده        2tbsp  

وانیل                      1 tsp

طرز تهیه:

 ابتدا تمام مواد خشک را با هم ترکیب کرده.

تخم مرغ را در همزن می زنیم تا یکدست شود و کمی رنگ آن روشن شود، سپس  مارگارین  را اضافه می کنیم  و می زنیم  بعد از مخلوط شدن مواد پودری را نیز اضافه می کنیم البته اگر از مخلوط  کن استفاده می کنیم زمانی که مواد پودری  را  اضافه می کنیم بیشتر از 2 الی 3 دقیقه همزن را روشن نگه ندارید.

کف ماهی تابه را با اسپری به روغن آغشته می کنیم توجه کنید که در حدی روغن می زنیم که فقط کف ماهی تابه چرب شود.

بعد از گرم شدن ماهی تابه با استفاده از قاشق مواد را به فاصله کف ماهی تابه می ریزیم  و اجازه می دهیم که به حباب زدن بیفتد در این زمان پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم حدود 2 دقیق روی دیگر پنکیک نیز آماده شود.

 

پس از آماده شدن آنها را روی هم چیده و با  مربا یا عصل رقیق شده میل می کنید.

 

/ 0 نظر / 99 بازدید