طرح راه اندازی رستوران مکزیکی

طرح پیشنهادی برای ایجاد و راه اندازه رستوران

 

 

Fine dining

 

منوی پیشنهادی    : آلا کارت

نوع خوراک        :  مکزیکی

ظرفیت رستوران  : 60 نفر

متراژ فضای آشپزخانه :80 متر مربع

متراژ فضای رستوران : 120 متر مربع

محل رستوران: منطقه 1

خیابان فرمانیه – خیابان عسگریان- پلاک4

 

استارتر

1. سویش خلیجی                                     

2. لابستر   با کرم انبه                              

3. بیف با گشنیز تازه                                

4. فراید موز  با سالسا.                              

5. بادام زمینی با چاشنی فلفل .    

                 

سوپها

1.سوپ گاسپاچو با گشنیز تازه

2.سوپ  ذرت فلفلی

4. سوپ ترتیلا

5. سوپ آواکادو

سالادها

. آواکادو تازه با لیمووفلفل.1

. جیکاما با لیمو تازه.2

.کلم، تربچه و گشنیز تازه.3

.فیستا اسلا.4

.کوکتل میگوی مکزیکی.5

 

غذاهای اصلی

ماکیان

1.آنچیلادای مرغ.( تردیلای ذرت، پنیر، مرغ)

2.پلوی آنتیکوچو ( تکه های مرغ در سیخ با برنج ادویه دار، گشنیز، سس باربیکیو)

3.مرغ باربی کیو ( مرغ گریل با ادویه )

4.بلدرچین با گلبرگ رز.( بلدرچین، گلبرگ رز، عسل وادویه)

دریایی

5.ماهی کبابی.( ماهی پامپانو، کاهووادویه)

6.میگوی گریل شده با برنج.(میگو، برنج، سیر، گوجه فرنگی، گشنیز)

7.تاکوی ماهی.( ماهی پامپانو، آواکادو، گوجه فرنگی، تردیلا گندم، کلم قرمز، هویج ،سرکه،ادویه)

8. ماهی سرخو.(ماهی سرخو،ادویه)

گوشت قرمز

9. استیک سوزان فاجیتا.( استیک، پیاز،فلفل دلمه،سیر، آب لیموی تازه، ادویه)

10. بیف با دنده.(بیف با دنده، پیاز، سیر، فلفل).

11. استیک.( استیک، آناناس، سویا سوس، سیر، ادویه).

سبزیجات

12. قارچ سوزان فاجیتا.

13. سبزیجات استی یو.

14.برنج رنگی مکزیکی.

 

دسرها

. بستنی انبه.1

.پودینگ برنج مکزیکی.2

. بستنی شکلاتی مکزیکی.3

.کدوحلوایی با شکر قهوه ای.4

.نان شیرینی حلقه ای.5

نوشیدنی ها

 

1.لیکادوی هندوانه

2.کول میوه های تابستانی

3.قهوه مکزیکی

4.زم زم

5.فانتا

6.اسپرایت

7.آب معدنی

 

 

starter

1. Gulf coast ceviche

2. Lobster-papaya quesadillas with mango cream

3. Beef salpicon with fresh coriander & corn tortillas

4. Fried plantains with salsa cruda(veg)

5. Chilli-spiced peanuts(veg)

.                                      

Saops

1. Gazpacho with crema & fresh coriander(veg)

2. Mexican roasted sweetcorn & chilli soup

3. Wild mushroom & chipotle soup

4. Tortilla soup

5. Avocado soup

Salads

1. Fresh avocado salad with lime & chillies.

2. Jicama salad with fresh mint.

3. Cabbage, radish & coriander relish.

4. Fiesta slaw.

5. Grilled prawns & mango salad with chipotle-lime vinaigrette.

 

Main course

Chicken

1. Chicken enchiladas.

2. Anticuchos de pollo.

3. Chicken barbacoa.

4. Quail with rose petals.

Fish & shellfish

5. Grilled margarita-glazed fish.

6. Grilled prawn skewers borrachos.

7.Baja fish tacos.

8. Red snapper veracruzano.

Beef & lamp

9. Sizzling skirt steak fajitas.

10. Slow-braised Mexican short ribs in chipotle sauce.

11. Carne asada in agua negra marinade.

Vegetarian

12 Sizzling mushroom fajitas.

13. Three sisters vegetable stew

14. Mexican-style Rice.

Desserts

1. Mango ice cream.

2. Mexican rice pudding.

3. Mexican chocolate ice cream.

4. Pumpkin in Brown Sugar.

5. Bunuelos.

Drinks

Licuado de melon .1

. Summer fruit coolers.2

. Mexican Coffee.3

.Zam Zam.4

. Fanta5.

.Sprite.6

. Mineral Water.7

 

 

 

 

 

Soupes

Mexican roasted sweetcom

Wild  mushroom

Salads

Cabbage, radish & coriander  relish

Mercado fruit salad with honey-lime deressing

main cource

Sizzling skirt steak fajitas

Chicken enchiladas

Grilled prawn skewers borrachos

All of the foods with frieds

Desserts

Mango ice cream

Caramel custards

Bunuelos with chocolat cream

Drinks

Milk

Zam zam                

 Fanta

Sprite

Mineral wather

 

 

 

 

سوپها

سوپ ذرت سرخ شده

سوب قارچ

سالادها

کلم سفید ، تربجه، پیاز  و گشنیز

سالاد میوه با عسل

 

 

غذای اصلی

استیک با پیاز و فلفل دلمه ای

آنچیلادای مرغ

میگو کبابی با برنج

کلیه غذاهای اصلی همراه با سیب زمینی سرو می شود.                                                                       

 

                                       

دسرها

بستنی انبه

کرم کارامل

شیرینی حلقه ای

نوشیدنی

شیر

زم زم

فانتا

اسپرایت

آب معدنی

 

 

 

طرح پیشنهادی رستوران لوکس با منوی آلا کارت و خوراک مکزیکی

 

 

فضای آشپزخانه80متر مربع

طراحی تجهیزات آشپزخانه برای خوراکهای مکزیکی می باشد.

 

وسائل و تجهیزات مورد نیاز پخت

ردیف

نوع تجهیزات

کاربرد

تعداد

قیمت واحدبه ریال

1

گاز چهار شعله با فر

پخت غذاهاو استفاده از فردو منظوره گریل و فر

3

000،000،12

2

چدن

سرخ کردن انواع گوشتقرمزو مرغ و دریایی

4

000،000،7

3

گریل

گریل مرغ و ماهی و سبزیجات

1

12,000,000

 

وسائل اطفاء حریق

ردیف

نوع تجهیزات

کاربرد

تعداد

قیمت واحد به ریال

1

کبسول آتش نشانی15لیتری

مهارکردن آتش سوزی

2

000،300

2

دستگاه الکترونیکی سقفی

مهار کردن آتش سوزی

6

000،000،3

 

تمام دستگاههای مربوط به اطفإ حریق باید در شرایط سالم باشند و این وسایل باید حداقل سالی 2 بار آزمایش شوندو برچسب تاریخ معاینه ونظر بازدید کننده روی آنها الصاق شده باشد.این کار باید بوسیله کارکنان آموزش دیده و با تجربه در زمینه اطفإ حریق انجام شود.

در مورد آشپزخانه استفاده از کپسول های کف خاموش کننده یا دی اکسید کربن توصیه می شود. توجه شود که فاصله با نزدیکترین دستگاه بیشتر از 15 متر نباشد.

 

وسائل و تجهیزات کمکهای اولیه

ردیف

نوع تجهیزات

کاربرد

تعداد

قیمت واحد به ریال

1

جعبه کمکهای اولیه

قراردادن تجهیزات پانسمان

1

000،500

2

مایع ضد عفونی کننده دتول

ضدعفونی کردن جراحات ناشی از بریدگی

2

000،10

3

باند زخم

بستن جراحات وارده

5

000،10

4

چسب باند

بستن باند رخم

5

000،10

5

چسب زخم

پوشش جراحات کوچک

50

000،15

6

قیچی کوچک

بریدن باند و چسب

2

000،30

7

قرص مسکن بدون کدئین

درمان سردرد و دردهای سطحی

10

000،15

6

قیچی کوچک

بریدن باند و چسب

2

000،30

 

 

وسائل و تجهیزات تهویه هوای آشپزخانه

ردیف

نوع تجهیزات

کاربرد

تعداد

قیمت واحد به ریال

1

هودمتناسب با متراژ اجاقها5*5/1(5/7 متر)

خارج کردن بو و حرارت بالای اجاقها

1

000،750،33

مترمربع 450000

2

سانترفیوژ15000

خارج کردن هوای داخل هود

1

000،500،22

3

هواکشهای 90 سانتی

تهویه هوای داخل آشپزخانه

3

000،000،5

 

 

وسائل نگهدارنده مواد فسادپذیرو خنک کننده

 

ردیف

نوع تجهیزات

کاربرد

تعداد

قیمت واحد به ریال

1

یخچال ایستاده 3 درب

نگهداری سسهای آماده شده،سبزیجات آماده شده،نوشیدنیها،مواد اولیه گوشتی آماده طبخ

2

000،000،48

2

سردخانه زیر صفر6 متر مربع

نگهداری گوشتهای قرمز،ماکیان،دریایی، سبزیجات فریز شده

1

000،000،120

   3

سردخانه بالای صفر

6 مترمربع

نگهداری مواد آماده شده از پیش،سبزیجات ، آرد،سسها،لبنیات

1

000،000،120

4

فریزر صندوقی 100 لیتری درب کشویی

نگهداری بستنی

1

000،500،7

 

وسائل شستشوو شیر آلات

 

ردیف

نوع تجهیزات/میلی متر

کاربرد

تعداد

قیمت واحد به ریال

1

سینک دو لگنه با استیل نگیر 6

شستشوی سبزیجات، شستشوی گوشت، شستشوی ظروف

3

000،500،9

2

سینک تکی با استیل نگیر 6

شستشوی ضروری در آشپزخانه

1

000،600  

3

وان استیل

شستشوی سبزیجات با حجم بالا

1

000،500،9

4

شیر شلنگ دار دوشی

شستشوی مواد و تجهیزات

4

000،000،8

5

شیر ثابت اهرمی 2 قلو

نصب بر روی سینک تک لگنه

1

000،000،7

 

 

 

میزها ی کار

ردیف

تجهیزاتcm/ kg

کاربرد

تعداد

قیمت واحد به ریال

1

میز استیل نگیر به طول 190

برای اتاقهای آماده سازی گوشت و سبزجات و آشپزخانه

3

000،500،7

2

میز استیل نگیر به طول90

کنار اجاق 4 شعله

1

000،000،4

3

میز استیل نگیر به طول 150

/ 0 نظر / 84 بازدید