مقالات هتلی


+ مراحل برگزاری مراسم ازدواج

 

برگزاری مراسم  ازدواج

 

مراحل شناسایی نیازها و خواسته های مشتری

 

زوجی جوان به هتل مراجعه کرده و می خواهند برگزاری مراسم ازدواجشان را به عهده شرکت بسپارند .

 

در ابتدا باید یکسری پرسشها از زوج جوان بشود که پاسخ به این پرسشها مشخص می کند چه نوع خدماتی بایستی به مشتری ارائه گردد به شرح ذیل:

 

v      سوالهایی که در بدو ورود متقاضیان برگزاری عروسی بایستی از آنها بشود:

 

v      اولین و مهمترین سوال تاریخ برگزاری مراسم است به علت اینکه هتل ما همیشه از چند ماه پیش سالنهای خود را به صورت رزرو به فروش رسانده است .

 

v      دومین سوال تعداد مهمانان است که آیا ما فضایمان مناسب برای تعداد مطرح شده است یا خیر.

 

v      چنانچه تاریخی که مد نظر ایشان است خالی باشد ما بایستی از میهمانان بپرسیم که آیا فضاهای موجود در هتل را دیده اند یا خیر  در صورتی که دیده نشده باشند به کمک مدیر سالن میهمانان را هدایت می کنیم تا با کلیه سالنهای هتل آشنا شوند و بتوانند از میان سالنهای موجود یکی را انتخاب کنند. بعد از انتخاب سالنهای مورد نظر مدیر سالن مجددا میهمانان را به دفتر تشریفات راهنمایی و همراهی می کند و مدیر تشریفات از اینجا به بعد با طرح سوالهای مورد نظر و پذیرایی از میهمانان طرح  برگزاری مراسم را با  در نظر گرفتن خواسته های مهمانان برنامه ریزی می کند و در حین صحبت با میهمانان نقطه نظر آنان را در مورد تک تک موارد جویا می شود و یادداشت می کند.

 

v      آیا عقد عروس و داماد صورت گرفته است یا خیر  و اینکه آیا میخواهند سفره عقد داشته باشند یا خیر؟

 

2- سفره عقد خاصی مد نظرشان است یا خیر ؟

چنانچه عروس و داماد خودشان سفره ای در نظر ندارند  عکسها و فیلمهایی از سفره های عقد گوناگون قابل اجرا را به نمایش می گزاریم و اجازه انتخاب به عروس و داماد می دهیم البته چنانچه عروس و داماد بخواهند ترکیبی جدید داشته باشند نظرشان را جز به جز در قرارداد یادداشت می کنیم تا عین نظر عروس و داماد را بتوانیم توسط اکثپ سفره عقد کار اجرا کنیم.

 

5-  چه پذیرایی در هنگام برگزاری مراسم عقد از میهمانان انجام می شود؟

 

آیا هنگام اجرای مراسم عقد پذیرایی با شکل خاصی مد نظرشان است که اگر چنین است باید تمام خواسته عروس و داماد با جزئیات آن در قرارداد ثبت کردد. نوع شیرینی که در هنگام عقد قرار است سرو شود( تر یا خشک) و  همچنین نوع نوشیدنی اعم  از نوع گرم و نوع سرد بایستی کاملا مشخص باشد و حتی ظروفی که قرار است برای سرو شیرینی و نوشیدنی مورد استفاده قرار گیرد.

 

6- آیا ساقدوش دارند یا خیر ؟

چنانچه ساقدوش دارند آیا لباسی با رنگ خاصی انتخاب کرده اند؟ و اگر هنوز مقدمات سافدوشها تهیه نشده است آنان را به مزون همکار معرفی کرده تا لباس مناسب خود را با قیمت مناسب تهیه کنند و البته قبل از ارجاع آنان به مزون لباس ساقدوشها نظر عروس و داماد را در ارتباط با رنگ دلخواه ایشان برای ساقدوشها در قرارداد ذکر می کنیم با ذکر کلیه مشخصاتی که مد نظر عروس و داماد است.

 

v      آیا عروس و داماد برای برگزاری مراسم عروسی مراجعه کرده اند.؟

1- تاریخ برگزاری مراسم عروسی چه زمانی می باشد؟

در نظر گرفتن تاریخ پیشنهادی عروس و داماد با تقویم و اینکه با چه روزی مصادف می شود و در نظر گرفتن فضای خالی سالن برای آن روز به خصوص و چک کردن اینکه آیا در آن روز مراسم دیگری داریم یا خیر.

 

2- چه تعداد میهمان برای مراسم عروسی دعوت می شوند؟

دانستن اینکه چه تعداد مهمان قرار است به عروسی بیایند و چه تعداد آن کودک ، بزرگسال ، سالمند و مهمان ویژه هستند .دانستن اینکه چه تعداد کودک و سالمند در این مجلس حضور دارند از اهمیت به سزایی برخوردار است زیرا بایستی فضایی برای کودکان در نظر گرفت تا در مدت برگزاری مراسم دچار خستگی نشوند و چنانچه نیاز به رسیدگی داشتند فضایی برای رسیدگی به کودکان در نظر گرفته باشیم  و همچنین فضایی برای بازی و سرگرمی و فردی را برای مراقبت از کودکان در نظر بگیریم  و همچنین وسایل مورد نیاز برای سرگرم کردن کودکان .

در مورد سالمندان نیز در نظر گرفتن فضایی که چنانچه از سر و صدا خسته شدند بتوانند به فضایی با آرامش و سرو صدای کمتر بروند و بتوانند با همسن و سالان خود لحظات خوشی را سپری کنند و یا اینکه بتوانند در آن فضا حتی عکس یادگاری  داشته باشند برای زنده نگهداشتن چنین شبی.

همچنین در نظر داشتن اینکه قرار است به چه گروه سنی خدمات ارائه شود در چیدمان سالن به ما کمک می کند که بتوان پذیرایی شایسته ای انجام داد با در نظر گرفتن جایگاه هر گروه و همچنین مهمانان ویژه.

 

3- مهمانی  خانوادگی مختلط می باشد یا جداگانه؟

چنانچه عروسی جداگانه باشد ما باید توجه عروس و داماد را جلب کنیم به اینکه فضای بیشتری مورد نیاز می باشد و همچنین ارائه میز شام ضربدر 2 می باشد یعنی شبیه همان میزی که در قسمت مردانه است  در قسمت زنانه نیز بایستی اجرا شود با همان پیش غذاها و دسرها و ... البته در صورتی که از میز بوفه استفاده کنیم که این موجب افزایش هزینه خواهد شد.

چنانچه مهمانی عروسی مختلط باشد بایستی بتوان فضایی کافی را برای آنان در نظر گرفت و بهترین مورد را پیشنهاد کرد تا با توجه به فضا در نظر بگیریم که میز شام را به چه ترتیب بایستی  انجام داد .

 

4- مشاوره در مورد نوع شیرینی و میوه های مجلس و کیک عروسی .

گرفتن نظر عروس و داماد در مورد نوع میوه ها و شیرینی های انتخابی که بایستی در مجلس سرو شود.و همچنین ارائه آلبوم انتخاب کیک عروسی  به عروس و داماد برای گرفتن سفارش کیک عروسی .

 

 

5- آیا لباس  مخصوص عروسی  ، عروس و داماد تهیه شده است یا خیر ؟

چنانچه تهیه نشده است تعدادی مزون فروش لباس عروس و داماد به آنان معرفی می گردد. البته لازم به ذکر است چنانچه عروس و داماد به مزون های معرفی شده از طرف شرکت ما بروند و خرید خود را از آنجا انجام دهند می توانند از هدایای مزون بهره مند شوند.

 

6- آیا عروس و داماد آرایشگاه خود را انتخاب کرده اند یا خیر؟

 چنانچه انتخاب نکرده اند ما سالنهای زیبایی که  با شرکت همکاری دارند را ا به عروس و داماد معرفی می کند. البته آلبومهایی از نمونه کارهای سالنهای زیبایی بانوان و آقایان بعنوان نمونه کار در دفتر می باشد که کمک می کند عرو.س و داماد برای مقایسه کارهای گوناگون سالنهای زیبایی نیاز به تردد در ترافیک شهری را نداشته باشند و در یک زمان امکان انتخاب از بین 10 سالن برتر شهر را دارا باشند.

 

7- انتخاب ماشین عروس و تزئین آن:

 پرسش اینکه آیا عروس و داماد از اتومبیل خود برای روز عروسی استفاده می کنند یا خیر ؟ چنانچه بخواهند از اتومبیل های شرکت استفاده کنند آلبوم اتومبیل های گوناگون را در اختیارشان می گزاریم تا انتخاب کنند همچنین آلبوم  گل آرایی ماشین های گوناگون را نشان عروس و داماد می دهیم و نظر آنها را تامین می کنیم البته لازم به ذکر است اگر عروس و داماد مدلی غیر از آنچه در آلبوم موجود باشد را بخواهند نیز طبق نظر آنان عمل می کنیم .

 

8- آیا دسته گل عروس خانم انتخاب شده است ؟

برای انتخاب دسته گل عروس هم آلبومی داریم که در اختیار عروس  داماد می دهیم و همچنین با گرفتن نظر عروس و داماد در مورد گل انتخابی شان می توانیم سفارش تازه ای چنانچه داشته باشند از ایشان بگیریم و آن رادر دفتر قرارداد ثبت کنیم تا در روز موعد بتوانیم همان گلی که مد نظرشان است را تقدیم حضورشان کنیم.

نکته : ما با چند گل فروشی در زمینه سفارش عروسی و مراسم مختلف همکاری داریم. که نیازی نیست عروس و داماد به محل گل فروشی بروند بلکه با ارائه آلبوم کار گل فروشان می توان سفارش گل را گرفت.

 

9- آیا جایگاه عروس و داماد میخواهند یا خیر؟

چنانچه پاسخ مثبت است بایستی نمونه کارهایی که تا به جال اجرا شده است نشان عروس و داماد داده شود و چنانچه عروس و داماد فرم خاصی مد نظرشان است نظر ایشان با ذکر جزئیات در قرارداد ثبت کردد که عین همان اجرا گردد.

 

10- آیا عروس و داماد دفتر یادبود میخواهند؟

عروس و داماد در صورت تمایل سفارش این دفتر را با طرح روی جلد مورد نظر میدهند و هتل برایشان آماده می سازد و در روز عروسی میهمانان از خود یادگاری درآن مینویسند.

 

11- فیلم برداری و عکاسی و تهیه کلیپ برای عروس و داماد.

  • فیلم برداری با چند دوربین انجام شود.
  • دوربین ها حرفه ای باشند یا معمولی.
  • با توجه به فضای برگزاری مراسم کرین (بازوی متحرک)لازم دارند یاخیر.
  • آیا عروس و داماد تمایل به ساخت کلیپ دارند یا خیر.
  • عکاسی در آتلیه دارند یاخیر.
  • عکاسی از مهمانان دارند یا خیر.
  • عکاسی در باغ دارند یا خیر.
  • سفارش لیت دارند یا خیر.
  • پخش کلیپ باغ در حین مراسم دارند یا خیر.
  • آیا سفارش عکس برای نمایش در مجلس مهمانی دارند یا خیر و چنانچه پاسخ مثبت است در چه سایزی است.

 

12- انتخاب رنگ و مدل رومیزی ها.

 

13- انتخاب مدل میز و صندلی و و رنگ آنها و  چیدمان سالن

  • صندلی ساده با روکش
  • صندلی پشت بلند با روکش
  • صندلی لهستانی
  • مبل معمولی
  • مبل پشت بلند
  • ست مبلمان( نیم ست و تمام ست)                                               
  • میز گرد در سه سایز(90، 120، 180)
  • میز مسطیل
  • میز عسلی
  • میز نیم دایره

14- سرگرمی ها

  • اتاق  کودک( با پرستار بچه با کلیه خدمات مربوط به کودکان 6 ماهه به بالا)

 

  • ·         نقاشی چهره کودکان

 

  • شعبده بازی
  • شومن با تقلید صدا و لطیفه گویی
  • موسیقی زنده
  • سیاه بازی
  • موسیقی سنتی
  • آتش بازی با انواع فشفشه و نورافشانی شاد   
  • جعبه هدیه کودک.           
  • انتخاب هدیه مهمانان.

 

15- هماهنگی با عروس و داماد در مورد نحوه اجرای مراسم و  برنامه پذیرایی وتعدا پرسنل پذیرایی کننده در سالن .

  • هر کدام از آیتم های سفارش داده شده توسط عروس و داماد در چه ساعتی اجرا شود.
  • آیا می خواهند تمام مهمانان بصورت VIP پذیرایی شوند یا معمولی.

 

16- هماهنگی در ارتباط با قراردادن چایخانه و بازارچه سنتی .

17- هماهنگی با عروس و داماد در ارتباط با نورپردازی.       

18- طراحی  رخت کن مناسب با متصدی البسه

19- تزئینات

  • بادکنک آرایی( طراحی نام عروس و داماد با بادکنک)
  • پرده آرایی
  • حریر آرایئ                       
  • انواع نورپردازی
  • تونل نور
  • ریسه توری      
  • ریسه یخچالی
  • شوت رنگی
  • شوت 5 رنگ
  • گل آرایی
  • میوه آرایی
  • یخ آرایی

 

20- ارائه لیست غذاهای ارائه شده در هتل و گرفتن نظر عروس و داماد در ارتباط با غذاهای دلخواه و احیانا غذاهایی که عروس و داماد بخواهند به سلیقه خود برایشان طبخ و در مجلس سرو شود.

 

21- ارائه اتاق حجله برای اقامت عروس و داماد.

 

v     لیست غذاهای ارائه شده در هتل

  • ·         غذاهای ویژه
  • بره درسته گریل شده
  • بوقلمون
  • ماهی شکم پر
  • لابستر
  • خوراک خرچنگ
  • ·         انواع پلو و چلو
  • زرشک پلو با مرغ 
  • با قالی پلو با مرغ
  • شیرین پلو با مرغ
  • مرصع پلو با مرغ
  • آلبالو پلو با مرغ
  • آلبالو پلو با گوشت قلقلی
  • با قالی پلو با گوشت گوسفند
  • با قالی پلو با ماهیچه
  • با قالی پلو با گوشت گوساله
  • با قالی پلو با ماهی
  • سبزی پلو با گوشت گوسفند
  • سبزی پلو با ماهیچه
  • سبزی پلو با گوشت گوساله
  • سبزی پلو با ماهی سفید
  • سبزی پلو با ماهی شیر
  • چلو گوشت گوسفندی
  • چلو گوشت گوساله
  • چلو ماهیچه
  • چلو ماهی قزل آلا
  • چلو ماهی شیر
  • ·         انواع خورشت
  • فسنجان با مرغ
  • فسنجان با گوشت قلقلی
  • کاری مرغ
  • بادمجان
  • قیمه
  • قیمه قارچ
  • قرمه سبزی
  • آلو اسفناج
  • کرفس
  • ·         انواع خوراک ایرانی و فرنگی
  • ·         انواع کباب
  • بیف استروگانف
  • چیکن استروگانف
  • سبزیجات
  • راتاتو
  • ژیگو
  • زبان
  • میرزاقاسمی
  • کشک بادمجان
  • حلیم بادمجان
  • لازانیا
  • راویولی
  • میگو پفکی
  • جوجه چینی
  • ماهی قزل آلا
  • شنیسل مرغ
  • شنیسل قزل آلا
  • شنیسل ماهی شیر
  • جوجه کباب
  • کباب لقمه
  • کباب لقمه نگینی
  • کباب برگ
  • کباب صدفی
  • کباب قفقازی
  • کباب سلطانی
  • کباب بلدرچین
  • کباب شیشلیک
  • یونانی
  • چنجه
  • کاریسکی
  • اوزون برون 
  • انواع اردور
  • انواع سالاد
  • فصل
  • کلم
  • پاستا
  • سزار
  • کارتوفل
  • شیرازی
  • شیرازی با سبزیجات معطر
  • کلم
  • ریشه
  • الویه
  • اندونزی
  • امریکایی
  • مکزیکی
  • چینی
  • میوه
  • سبزیجات
  • ماست
  • ماست موسیر
  • ماست و خیار
  • ماست میوه ای
  • بورانی  لبو
  • بورانی اسفناج
  • بورانی بادمجان
  • دلمه برگ
  • دلمه بادمجان
  • زیتون
  • زیتون پرورده
  • زیتون سیاه
  • ذرت
  • سبزی خوردن
  • انواع ترشی
  • مخلوط
  • لیته
  • بادمجان
  • لوبیا
  • قارچ
  • لبو
  • پیاز
  • آلبالو
  •  گوجه سبز
  • بامیه
  • فلفل
  • کلم
  •  انبه
  • بندری
  • شور

انواع دسر

  • ژله
  • ژله میوه
  • کرم کارامل
  • کیک بستنی
  • پلومبیر
  • شارلوت
  • موس شکلات
  • کرم شکلات
  • تارت میوه
  • چیز کیک

 

  • ·         انواع نوشیدنی گرم و سرد:
  • نوشابه
  • چای  یا نسکافه
  • شربت آلبالو
  • شربت پرتقال
  • شربت آناناس
  • شربت بهارنارنج
  • آب آنار
  • آب طالبی
  • شربت لیموناد
  • باواریا
  • دلستر

 

  • کافی شاپ در مجلس
  • دستگاه اسپرسو با کافی من یا کافی وومن
  • فهوه ترک
  • قهوه فرانس
  • شیرقهوه
  • اسپرسو
  • کاپوچینو
  • هات شاکلت
  • نسکافه دی کف
  • لته ماکیاتو
  • بنانا اسپلیت
  • کوکتل میوه
  • فروت کباب
  • سان شاین
  • کافه گلاسه
  • شکلات گلاسه
  • اورنج گلاسه
  • پپسی گلاسه
  • هایپ
  • ردبول
  • بازارچه
  • نان داغ با کباب
  • آش رشته
  • بال کبابی
  • جگر
  • بستنی
  • فالوده
  • لبو
  • باقالی
  • گردو
  • تنقلات فرحزادی
  • آب زرشتک
  • آب آلبالو
  • سوهان
  • گز
  • نبات
  • بلال
  • نقل
  • چایخانه سنتی
  • چای
  • قلیانهای میوه ای
  • تنقلات( توت خشک، پولکی، نخود و کشمش، خرما، نبات چوبی)
  • ذرت پز
  • بریان پز
  • تنور با شاطر
  • کباب ترکی پز

 

شناسایی نیازها و خواسته های مشتری، تامین نیازهای شناسایی شده، طراحی الگوی ارائه خدمات، تعریف استراتژی و اهداف خدمات

 

تاریخ : ..........

شماره : ..........

 

قرارداد تالار پذیرایی

 

هتل

 

قرارداد بین آقای ................. فرزند ................. شماره شناسنامه ................. صادره از ................. متولد ................. ساکن ................. تلفن ................. و مدیریت تالار پذیرایی ................. جهت انعقاد جشن ................. در روز ................. تاریخ ................. از ساعت ............ تعداد ................... نفر به قرار هر نفر ...................... ریال , مازاد بر آن هر نفر طبق قرارداد و کمتر از حداقل , تعداد ذکر شده دریافت می شود .

 

شرح  پذیرایی

  1. شام به تعداد ......395.... نفر بزرگسال و 5 نفر کودک زیر 5 سال می باشد.

منوی انتخابی شام به شرح زیر می باشد:

بره درسته 4 عدد.                                     

ماهی شکم پر 8 عدد.

لابستر 20 عدد.

باقالی پلو با ماهیچه.

سبزی پلو با ماهی سفید.

آلبالو پلو با گوشت .

مرصع پلوبا مرغ.

برنج سفید .

خورشت فسنجان.

کاری مرغ.

خوراک زبان.

ژیگو.

بیف استروگانف.

راتاتویی.

بلدرچین.

کباب صدفی.

میگو پفکی.

کباب قفقازی.

 سالادهای : سزار، فصل، کلم، میوه، شیرازی

انواع ترشی

بورانی اسفناج

بورانی بادمجان.

بورانی کدو.

دلمه برگ.

زیتون پرورده.

زیتون سیاه.

ماست ساده.

ماست موسیر.

دسرهای انتخاب شامل:

کرم کارامل ، کیک بستنی، شارلوت، پلمبیر، ژله میوه ، موس شکلات، دسر ماست، چیز کیک  است.

 

  1. میوه های فصل .750 گرم هر نفر  شیرینی ..از نوع شماره 1 و 2 موجود در البوم........ نوشیدنی کوکا ، فانتا، سون آپ، باواریا، آب معدنی مارک نستله................... به تعداد .......450......عدد..

 

شرایط:

  1. آوردن هر نوع خوراکی از خارج به تالار پذیرایی به طور کلی ممنوع می باشد .
  2. ثلث کل مبلغ به عنوان بیعانه و بقیه ....24....... ساعت قبل از موعد مقرر باید نقداً پرداخت شود در غیر این صورت هتل تعهدی نسبت به  برگزار ی مراسم ندارد و صاحب میهمانی متضمن پرداخت خسارات وارده می باشد .
  3. بیعانه دریافتی فقط برای روز مقرر معتبر می باشد و تحت هیچ شرایطی قابل برگشت نیست .
  4. تعداد اطفال در قرارداد ذکر شده و اضافه برآن باید تا 24 ساعت قبل از مراسم اعلام گردد تا فضا و تجهیزات لازم برای کودکان مهیا گردد .
  5. عکاس و فیلمبردار تالار پذیرایی اختصاصی است .
  6. سرویس علاوه بر کل مبالغ بالا ....15%.... درصد اضافه می شود .
  7. این قرارداد در سه نسخه تنظیم که هریک از نسخ دارای حکم واحد می باشند که پس از امضاء و مبادله بین طرفین لازم الاجرا خواهد بود . 

 

              مدیریت تالار پذیرایی                                                                                   امضاء مشتری

 

شهود : 1) آقای/خانم......... فرزند ........   2) آقای/خانم ......... فرزند ..........

 

 طراحی خدمات

بعد از نشستی که با خانم و آقای میم داشتیم از نقطه نظرات آنان آگاه گشتیم  . ایشان برای تاریخ 92.2.2 مراسم عقد و عروسی دارند که تعداد مهمانانشان 400 نفر می باشد.

ایشان تصمیم گرفتند مراسم خود را در باغ هتل برگزار کنند بصورت مجزا .

عقد را در سالن شهرزاد برگزار می کنند با انتخاب سفره هزار و یک شب که با رنگ آبی فیروزه ای برایشان مهیا شود.

 تاج و لباس عروس  همچنین لباس  داماد از مزون نیلو که از زیر مجموعه های هتل می باشد تهیه می گردد  همچنین عروس از آرایشگاه نایس استفاده می کند و آقای داماد از آرایشگاه جناب که هر دوی این آرایشگاهها از سالنهایی هستند که با هتل همکاری می کنند .

عروس و داماد از اتومبیل آنتیک هتل که مرسدس بژ می باشد  استفاده می کنند و تزئین گل ماشین عروس با گل لی لیوم زرشکی که در آلبوم شماره 1 نمونه آن است و مشابه با همان نمونه تهیه می گردد و دسته گل عروس از گل ارکیده سفید که  نمونه آن در آلبوم شماره 3 می باشد  تهیه می گردد.

خانم و آقای میم دارای سه ساقدوش آقا و سه ساقدوش خانم می باشند که لباس این ساقدوشان نیز از مزونهای یگانه تهیه می شود.

برای 20 نفر از مهمانان که سالمند هستند از مبلمان تمام پارچه سفید استفاده می شود .

صندلی ها از نوع پارچه ای پشت بلند به رنگ سفید می باشد.

رومیزی ها سفید با لچکی سفید و دستمال سفره های سفید است.

صندلی های پذیرایی بصورت تمام پارچه پشت بلند سفید است  و میزهای گرد با رومیزی های بلند سفید و لچکی بنفش با نور زیر میز .

ظروف سفید ساده هتلی می باشد و لیوانها از نوع گیلاس است.

 

تعداد 15 کودک و نوجوان در مجلس حضور دارند که 5 نفر از آنها 6 ماهه تا 1 سال هستند که اتاقی با یک پرستار در اختیارشان است با تختخواب کودک جهت نگهداری کودکان  از ساعت 5 تا 11 شب .

تعداد 10 نفر از کودکان بین 4 تا 9 سال هستند که در اتاق مخصوص بازی و استراحت با یک نقاش کودک که بر روی چهره آنان نقاشی می کند و یک پرستار از ساعت 5 تا 11 نگهداری و پذیرایی می شود.

برای 10 نفر از کودکان هدایای ویژه ( لگو، عروسک ، کتاب ، جعبه مداد رنگی ، دفتر ) در نظر گرفته شده است که در یک باکس با رنگ الوان بسته بندی گردیده و در اختیارشان قرار می گیرد.

خانم و آقای میم میخواهند ورودی مهمانان با تونل نور تزئین گردد و هنگام ورود عروس و داماد با آتش بازی از آنان استقبال گردد و محل ورود مهمانان و عروس و داماد با فرش قرمز پوشیده گردد.

همچنین در سالنهای ارائه شام و پذیرایی ستونهایی بلند و کوتاه  که بر روی آنها گلهای بنفش  و صورتی و زود و برگهای آویز از انواع گلها می باشد تزئین گردد که در مجموع برای سالن تعداد 100 عدد ستون  قرار داده می شود و برای میز شام تعداد 10 عدد پایه بلند و کوتاه به ارتفاع 40 و 60 سانتی متر از سطح میز می باشد گلهای میز شام را از نوع آنتریوم و للیوم سفید و زرشکی کار می شود.

میز های شام بصورت u زده میشود که میهمانان در قسمت بیرونی آن می نشینند و میزبانان در قسمت داخلی  یو از میهمانان پذیرایی می کنند تمام غذاها بر روی میز قرار می گیرد و میزبانان غذاها را برای میهمانان سرو می کنند .

روی تمام میزها نوشیدنی های کوکا ، فانتا، سون آپ، باواریا، آب معدنی مارک نستله برای هر نفر قرار می گیرد با 3 عدد گیلاس پایه بلند برای هر نفر.

دسرهای انتخابی همه تک نفره می باشد که با ترولی در داخل میز یو گردانده می شود و با انتخاب مهمانان برایشان سرو می شود.

 

انتخاب چایخانه سنتی برای قسمت مردانه و انتخاب بازارچه برای قسمت زنانه و مردانه و همچنین کباب ترکی گوشت 15کیلویی  و مرغ 15کیلوی هم در قسمت مردانه و هم در قسمت زنانه .

 

تهیه 6  عدد مجسمه یخی به شک فرشته برای میز شام.

تهیه دفتر یاد بود با جلد زرکوب شده که روی آن نوشته شود :

  خوش آمد گل وزان خوشتر نباشد

 

با تعداد 100 صفحه و جلد مخمل زرشکی.

دعوت از ارکستر سنتی آذری برای ساعت 6 تا 6.30 در اتاق عقد.

دعوت از تردستان خانم وآقا برای دو قسمت باغ و اجرای برنامه در ساعت 7 تا 7.45.

اجرای آتش بازی از ساعت 7.45 تا 8 در فضای باغ.(مردانه و زنانه).

دعوت از هنرمندان موسیقی بانوان برای باغ بانوان از ساعت 8 الی 9.

دعوت از هنرمندان موسیقی آقا برای باغ آقایان.از ساعت 8 الی 9.

برگزاری مراسم شام از ساعت 9.30 الی  10.30.

اجرای یک بار میوه در اتاق عقد .

اجرای یک بار میوه در باغ بانوان .

پوشش لباس محلی بختیاری، شمالی، کردی برای خانمها و آقایان میزبان در دو باغ بانوان و آقایان.برای پذیرایی میوه و شیرینی و نوشیدنی.

پوشش لباس کت و شلوار و دستکش سفید و دستمال گردن برای آقایان میزبان شام.

کت و شلوار با روسی و کلاه برای خانم های میزبان برای سرو شام بانوان.

زدن خیمه در باغ برای خانمها .

تهیه باکسهای هدیه شامل یک عدد لیت از عروس و داماد، یک جلد حافظ، یک جعبه شکلات با بسته بندی به رنگهای زرشکی، کرم برای مهمانان به طور مجزا به تعداد 400 عدد.

قرار دادن میز هدایای مهمانان در جلوی درب ورودی کنار میز دفتر یادبود.

سفارش کیک 5 طبقه با رنگ سفید نباتی با تزئین گلهای للیوم خوراکی به رنگ زرشکی.

 

شناسایی نیازهای منابع انسانی و تهیه چک لیست :

با توجه به انتخاب پذیرایی بوفه شام  از طرف عروس و داماد

برای 400 نفر تعداد کل مهمانان به تفکیک :

15 نفر کودک

20 نفر سالمند

370 نفر بزرگسال

 

ردیف

نیروهای مورداستفاده

تعداد

ساعات کار

ملاحظات

1

پرستارکودک ونوجوان

2

11- 5 

 

2

نقاش چهره کودک

1

11- 5

 

3

میزبان سالمندان

2

12- 3

 

4

میزبان شام

20*2

12- 3

 

5

کمک میزبان

10*2

24- 12

 

6

مسئول چایخانه آقا

2

24- 12

 

7

مسئول چایخانه خانم

2

24- 12

 

 

 

1- هماهنگی با سرآشپز و ارائه لیست غذاهای درخواستی از طرف میهمانان و دستور خرید مایحتاج سرآشپز برای تهیه منوی درخواست شده.

2- تماس با گل آرا در ارتباط با سفارش  گرفته شده .

3- تماس با عکاس و فیلمبردار در ارتباط با سفارشات لازم.

4- تماس با مزونهای لباس جهت معرفی عروس و داماد.

5- تماس با سفره عقد کار و هماهنگی جهت رزرو سفره عقد مورد نظر.

6- تماس با تکنسین برق در ا رتباط با نورآرایی مورد قرار داد.

7- هماهنگی با انبار در ارتباط با آماده سازی سفارش میهمانان برای مبلمان و رومیزی و ظروف مورد نظر، میزهای گرد 10 نفره و مستطیل برای پذیرایی در باغ .

8- هماهنگی جهت تهیه شیرینی و میوه.

 

انتقال اطلاعات به مشتری:

 

1- ارائه بن تخفیف برای مدیران ارشد بانکها و شرکتهای معتبر خصوصی به همراه بروشور تبلیغاتی دربورد بانکها و شرکتهای معتبر آماده به همکاری در زمینه معرفی هتل و خدمات آن.

2- انتشار تبلیغ در مجله های خانواده و هنر آشپزی.

3- تبلیغات تلویزیونی در 5 شبکه داخلی ( جمعه شبها).

4- آگهی در پیک تهران و پیک برتر.

5- تهیه بروشورهایی بصورت سی دی و کتابچه های کوچک همراه با تصاویر از تمام فضای هتل با چیدمانهای گوناگون و ارائه این بروشورها و سی دی ها به مزونهای لباس عروس معتبر در سطح شهر و آرایشگاههای مردانه و زنانه معتبر همکار با هتل.

6- استفاده از استندهای تبلیغاتی در مراکز خرید بزرگ.

7- استفاده از سایت هتل و معرفی خدمات بنکوئت از طریق سایت.

 

بررسی بازتاب مراسم:

1- نظر خواهی از مشتری در پایان مجلس به صورتی که قبل از اتمام مجلس با ارائه هدیه ای از طرف هتل به عروس و داماد نظر ایشان را در مورد نحوه برگزاری مجلس و میزان رضایتشان جویا می شویم.

2- تماس تلفنی بعد از 3 روز با عروس و داماد و نظرخواهی از ایشان در ارتباط با کیفیت خدمات و خوراک ارائه شده.

3- بعد از نظر خواهی از عروس دامادهای هتل نقطه نظرهایی که ما را در پیشرفت کارمان کمک می کند را در نظر می گیریم و از آنها برای رفع اشکالات خود استفاده می کنیم.

نویسنده : مژگان دیانتی ; ساعت ٢:٠۱ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۱٠/٢٢
comment نظرات () لینک